Looking For Anything Specific?

Μποχουμ Γκλαντμπαχ / Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα .

Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Γίνονται και στη γερμανία αυτά!

Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . 8riambos Ths Mpoxoym Lygise Thn Mpagern Me 4 2 Ertnews Gr
8riambos Ths Mpoxoym Lygise Thn Mpagern Me 4 2 Ertnews Gr from www.ertnews.gr
Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα .

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή !

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό.

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή .

Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Mporoysia Menxengklantmpax Bikipaideia
Mporoysia Menxengklantmpax Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή !

Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι .

Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό.

Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό.

Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Gklantmpax Polemos Noixaoys Me Xiter Sportday A8lhtikes Eidhseis
Gklantmpax Polemos Noixaoys Me Xiter Sportday A8lhtikes Eidhseis from sportday.gr
Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή ! Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό.

Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό.

Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Το ματς ανάμεσα στην μπόχουμ και στην γκλάντμπαχ διακόπηκε στο 70ό λεπτό. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή !

Μποχουμ Γκλαντμπαχ / Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα .. Οπαδός της μπόχουμ πέταξε ένα ποτήρι μπύρας στο κεφάλι του επόπτη στον αγώνα με την γκλάντμπαχ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί οριστική διακοπή . Συγκεκριμένα, οπαδός των γηπεδούχων έριξε ένα . Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, κρίστιαν γκίντελμαν στο κεφάλι . Γίνονται και στη γερμανία αυτά! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της μπόχουμ με την γκλάντμπαχ , εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή !

Posting Komentar

0 Komentar